Gündem
  • 26.3.2014 22:39

CHP'nin adayı bütün şehri fişledi

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fişleme yaptığı iddiaları kenti karıştırdı.CHP’li Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun tüm Aydınlıları fişlediği iddiaları kenti karıştırdı. Özlem Çerçioğlu’nun bir skandala imza atarak Aydın Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren AYBA şirketi elemanları vasıtasıyla tüm Aydınlıları fişlediğinin ortaya çıkması kentte büyük tepki topladı. Üstelik iddialar sadece fişlemelerle de sınırlı değil. CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’nun kanun ve yönetmeliklere aykırı uygulamalar yaparak şahsi çıkar sağladığı, Belediyeyi ve kamuyu zarara uğrattığı, yardım adı altında rüşvet aldığı iddiaları ile çalkalanıyor.

Özlem Çerçioğlu’nun başını yakacak ilk iddialardan birisi kentte; belediye hizmetleri yapıyoruz adı altında halkın hangi görüşte oldukları ve hangi partiye oy verdikleri gibi tüm fişleme bilgileri yer alması oldu.

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nun emriyle AYBA şirketi elemanları uzun süredir Aydın’da ki tüm mahalleleri ev ev dolaşarak vatandaşlara Belediye hizmetleri konusunda çalışmalar yapıyoruz diyerek “Aydın Belediye Başkanlığı Aydın Belediyesi Hizmet Ağı ‘Hane Gözlem Formu’ ” adı altında forum dolduruyorlardı.

Forumda vatandaşların Ad ve Soyadları, Kimlik Noları, Doğum Tarihleri gibi nüfus kayıtlarının tamamının yanı sıra oturdukları mahalle, hangi görüşte ve hangi partiden oldukları gibi birçok soru sorarak kayıt altına alıp fişledikleri ortaya çıktı.

Aydınlıları dehşete düşüren fişleme olayı ile herkes tedirginlik içerisine girdi. Vatandaşlar birbirlerine bizler hakkında neler yazıldı acaba diye merakla birbirlerine sormaya başladılar. Evlerini ziyaret eden AYBA sosyal elemanlarını bulmaya çalışan vatandaşlar, Özlem Çerçioğlu’na ateş püskürüyorlar.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER