Dünya
  • 18.6.2014 22:57

Cimri düşes annesinin elbiselerini giyiyor

Pek de uzak olmayan bir gelecekte İngiltere Kralı unvanına sahip olması beklenen Prens William'ın eşi Kate Middleton bugün İkini Dünya Savaşı yıllarında büyükannesinin şifre çözücü olarak görev yaptığı Bletchey Park'ın açılışına katıldı. Orada büyükannesi Valerie Glassborow'un savaş dönemindeki arkadaşlarından biriyle de tanışan Middleton, samimi tavırlarıyla yine beğeni topladı.

Middleton'ın açılışta giydiği kalem etek ve denizci kıyafetlerini andıran bluz ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Kıyafetin bu kadar ilgi görmesinin nedeni ise Kate Middleton'ın onu 2011'de de katıldığı bir törende giymesiydi.

Kate Middleton, 28 Ağustos 2011'de Prens William'la katıldığı bir törende de bu kıyafeti giymişti. Üstelik kıyafetini aynı ayakkabılarla tamamlamıştı.

Kate Middleton, bir giydiğini bir daha giymeyen kraliyet ailesi üyelerinden farklı olarak aynı kıyafeti defalarca giyiyor. Bazen aksesuarlarını değiştirse de genellikle ona bile gerek görmüyor. Hatta bir keresinde annesi Carole Middleton'ın bir elbisenini ödünç alıp giydiği bile konuşulmuştu. akşam

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:05

İLGİLİ HABERLER