Medya
  • 19.5.2004 00:32

CNNTURK.COM YAYIN HAYATINA BAŞLADI


CEMAL COŞKUN
İSTANBUL  - İnternet'in yeni haber sitesi "cnnturk.com", bu akşam düzenlenen bir tanıtım partisiyle yayın hayatına başladı.


Ortaköy J Bar'da düzenlenen ve ev sahipliğini CNN Türk Genel Müdürü Efe Önbilgin'in yaptığı tanıtım toplantısına, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Doğan Medya Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y.Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.
Partide bir konuşma yapan Efe Önbilgin, CNN Türk'ün 5 yıllık bir geçmişi olduğunu hatırlatarak, internet projesinin biraz gecikmiş gibi göründüğünü ifade etti. Önbilgin, "Ama dünya üzerindeki gelişmeleri bekledik. Nitekim daha önce açılan internet haber siteleri bekledikleri sonucu alamadı. cnnturk.com'un tek rakibi CNN Türk" dedi.


Daha sonra söz alan İş Geliştirme Yönetmeni Sarp Batur, hazırlık sürecinde yaptıkları şeyin, CNN Türk'ün deneyimlerini, cnn.com'un deneyimleriyle birleştirmek olduğunu belirtti. Batur, "Siteyi hazırlarken ilk hedefimiz, kullanıcının rahat edebileceği bir site yaratmaktı" şeklinde konuştu. Site koordinatörü Fırat Kayakıran da konuklara sitenin içeriği konusunda bilgi verdi. Konuşmaların ardından sitenin açılışı yapıldı.
CNN Türk'ün, CNN International ve e-kolay işbirliğiyle hazırladığı internet sitesi cnnturk.com, dünyada Türkçe konuşan herkese, siyasetten ekonomiye, spordan modaya, teknolojiden kültür sanata, 7 gün-24 saat haber sunacak.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:14

İLGİLİ HABERLER