Spor
  • 29.6.2014 21:15

Fenerbahçe milli yıldızın peşinde

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Fenerbahçe, milli yıldızı listesinin üst sıralarına çekti.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, Diego Ribas ile hızlı girdiği transfer sezonunda rotayı yerli alternetiflere çevirdi. 5+3 şeklinde uygulanacak yabancı sınırlaması sebebiyle kadroya yerli takviye düşünen sarı lacivertliler, 3 büyüklerin de gündeminde olan milli yıldız için devrede.

Gökhan Gönül'e alternatif
Sezon boyunca sağ savunmada Gökhan Gönül'ün başka alternatifi olmaması sebebiyle orjinal mevkileri olmasa da Mehmet Topuz ve Bekir İrtegün'ü alternatif olarak o bölgede oynatan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da büyük ilgi gösterdiği Tarık Çamdal'ı transfer etmek istiyor.

Eskişehirspor'un Avrupa'ya gidemeyecek olması, kulübü ekonomik anlamda zor durumlara soktu. Bu yüzden de Tarık Çamdal ve Erkan Zengin gibi isimlere gelen teklifleri dinlemeye başlayacak olan ekip, Fenerbahçe'den iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncusunun satışına onay verebilir.

Eskişehirspor ile iyi ilişkiler
Yabancı sınırlaması sebebiyle geçen sezon eski adıyla İstanbul BB'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Samuel Holmen'i takasta kullanmayı planlayan Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray ile karşı karşıya kaldığı Alper Potuk transferinde mutlu sona ulaşmıştı. Bu yüzden Eskişehirspor ile olan iyi ilişkileri kullanmak isteyen sarı lacivertliler, bu transferde de mutlu sona ulaşmak istiyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:47

İLGİLİ HABERLER