Spor
  • 7.10.2008 19:25

FENERBAHÇE'DE BAŞKAN YILDIRIM'A BİR DESTEK DAHA

İSTANBUL - Fenerbahçe'de, futbol takımının kötü gidişi nedeniyle eleştirilen başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna, kulübün amatör şubeler yöneticilerinden sonra Yüksek Divan Genel Kurulu Başkanlık Divanı da destek mesajı yayınladı.
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda, sarı-lacivertli kulübün, 100 yılı aşan tarihinde zaman zaman böyle durumlara düştüğü, ancak her zaman bu zor anları aşmasını bildiği kaydedildi.
Açıklamada özetle şu görüşlere yer verildi:
''Futbol takımımız sezon başından beri gelen şansızlıklar ve sakatlıklarla karşılaşmışken, bir kısım muhaliflerimiz, bu durumu fırsat bilerek bir hayli yakışıksız ithamlarla kulübümüzü ve yönetim kurulumuzu yıpratma kampanyasına girişmiştir. 'Muhalifiz' diye bağırıp, 'Başkan istifa' diyenlerin hangi rantın peşinde olduklarını herkes bilmektedir. 'Biz Fenerbahçeliyiz' diyen 12 numara, öncelikle bu çirkin tezahürata karşı duracaktır. Böyle tribün anarşisiyle kulübümüzde asla yönetime gelinemez. Yüksek Divan Kurulu, 'Ben Fenerbahçeliyim' diyen herkesi sağduyulu olmaya davet etmektedir. Yüksek Divan Kurulu'nun, başkanımız ve yönetim kurulumuzun arkasında desteği devam edecektir. Taraftarlarımızı, böyle bir günde her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde görmek istiyoruz, ancak bu şekilde başarının geleceğine inanıyoruz.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER