Spor
  • 31.8.2009 03:55

FİNK GÖZDEN ÇIKARILDI...

Beşiktaş'ta başkanlığa geldiğinden beri transfer politikalarıyla eleştiri oklarının hedefi olan Yıldırım Demirören ve yönetiminin yine tartışılacak bir karar aldığı öğrenildi. Sözleşmesi Ocak'ta yeniden işlerlik kazanacak Delgado'ya yer açmak isteyen Siyah-Beyazlılar, sezon başında alınan Fink'i sezon sonuna kadarki ücretini ödeyerek gönderecek.

LİSTEDEKİ DİĞER İSİM BOBO
Devre arasında gönderilmesi planlanan bir diğer isimse Bobo. Brezilyalıyı Şampiyonlar Ligi'nde parlatmayı düşünen Siyah-Beyazlılar, 7.5 milyon Euro bonservis bedelini buldukları an Bobo'yu elden çıkaracak. Sezon başında alınan Fink'in ücretinin ödenerek gönderilecek olmasının camiada nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

BAYRAM MESAJI
Başkan Yıldırım Demirören, Zafer Bayramı nedeniye yayınladığı mesajda, "En büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk'ün izinde olduğumuzu tekrarlarken şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ
Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferlerinden Michael Fink şu ana kadarki performansıyla taraftarların sevdiği isimler arasında geliyor.

ESKİSİNDEN DE İYİ OLACAĞIM!
Beşiktaş'ta geçen sezon sonunda geçirdiği ameliyatın ardından sakatlığını atlatan ve Gaziantepspor maçında oyuna giren Ekrem Dağ formayı kimseye kaptırmayacağını söyledi. Güçlü olduğunu ve kendisini hazır hissettiğini belirten Ekrem, "Sağda ya da solda oynamak fark etmez. Rekabeti severim. Geçen sezondan daha etkili bir Ekrem olacak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER