Spor
  • 6.10.2005 02:32

GALATASARAY FATİH TERİM'E ÖFKELENDİ!..

Galatasaray'da Hasan Şaş şoku yaşanıyor. Yıldız oyuncunun Milli Takım kampında önceki gün yapılan çalışmada sakatlanması sarı kırmızılı teknik heyeti sıkıntıya sokarker kızdırdı. Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla G.Saray'ı sırtlayan Hasan'ın en az 2 hafta forma giyemeyecek oluşu başta teknik direktör Eric Gerets olmak üzere teknik heyeti karamsarlığa yöneltti.

G.Saray sağlık ekibinin üzerine titremesine rağmen Hasan'ın Milli Takım kampında sakatlanması teknik heyeti öfkelendirdi. Hasan'ın "Saat 03.00'te Milli Takım kampına katıldım. Akşamki idmanın temposu çok ağırdı. 1 saat 8'erli çift kale maç yaptık. Son bölümde bu sakatlığı yaşadım" dediği öğrenildi. Bunun üzerine G.Saray sağlık ekibinin Gerets'e şöyle dediği öğrenildi:

"Bu kadar dikkatsizlik olmaz. Kampa yeni katılmış bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilmez. Ağır temponun sonucunda mutlak bir sakatlığın geleceği bellidir." Sakatlıktan kurtulan Ergün ile Cihan'ın da milli takım kampından yine sakat dönmesi G.Saray teknik heyeti ile milli takım teknik heyeti arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER