Spor
  • 4.8.2009 00:00

'G.SARAY MAÇINDA DAHA İYİ OLACAĞIZ!..'

Cumartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda Diyarbakırspor ile oynanan sezon açılış maçını ve Galatasaray maçı hakkında gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Couceiro, zevkli bir maç oynayamadıklarını söyledi.

Couceiro, ''Ekibimiz Diyarbakırspor maçında biraz yorgundu. Bu yorgunluğumuzda maça yansıdı ve iyi bir maç çıkaramadık. Bu hafta Galatasaray maçında çok daha iyi olduğumuzu göreceksiniz. Bizim hedefimiz tabii ki lig. Bu tip maçlar önemlidir, ancak sonuçta hazırlık maçıdır. Ekibimiz üzerinde yine çözümler ürettik bu maçta, üretmeye de devam edeceğiz'' diye konuştu.

Yeni transferleri olan Batuhan'dan uzun bir süre yararlanamayacaklarını kaydeden Portekizli teknik adam, "Batuhan henüz hazır değil. Bir ameliyat oldu. Batuhan'dan 5-6 hafta daha yararlanamayacağımızı bilmenizi istiyorum. Kendini iyileştirmesi gerekiyor bu zaman içinde. Şu anda antrenman dahi yapacak durumda değil. Yani söylediğim gibi bu süre içerisinde kendisini hazır hale getirecek. Transferler ile ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum'' dedi.

Öte yandan, taraftar konusunda sıkıntı çektiklerini belirten Couceiro, sözlerini şöyle tamamladı:
''Ben geldiğim günden beri stadın dolu olduğunu görmedim. Ama yine gelen taraftarlarımız bizlere desteklerini veriyorlar, onlara teşekkür ediyorum. Bugün gelenlerin de oynadığımız futboldan tatmin olmadıklarını biliyorum. İyi bir maç olmadı, onu kabul ediyorum. Bizim için sadece hazırlık maçıydı. Dediğim gibi bizim hedefimiz lig.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER