Asayiş
  • 1.8.2009 16:13

KARISINI ÖLDÜREN SARHOŞTAN POLİSE TUHAF SORU

SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde tartıştığı 32 yıllık eşi, 3 çocuk annesi 50 yaşındaki Meryem Galip'i bıçaklayarak öldüren ve 3.0 promil alkollü olduğu anlaşılan 52 yaşındaki Yaşar Galip, gözaltına alındıktan sonra polislere “Ben ne yaptım ki?” diye sordu.

Olay, Hendek İlçesi'nin Dereboğazı Mahallesi Uludere Sokak'ta geceyarısı meydana geldi. Eve alkollü gelen Yaşar Galip 32 yıllık eşi Meryem Galip ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlenen Yaşar Galip, mutfakta bulunan bıçağı alarak eşinin karnına sapladı. Kanlar içerisinde kalan 3 çocuk annesi yan odada uyuyan olan oğlu Zafer Galip'in yanına giderek “Zafer, ‘Bbaban beni bıçakladı beni hastaneye yetiştir” dedi. Hendek Devlet Hastanesi’ne oradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Meryem Galip, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri tarafından suçta kullandığı bıçakla gözaltına alınan Yaşar Galip'in 3.0 promil alkollü olduğu belirlendi. Aşırı derecede alkollü olduğu için ifadesi gece alınamayan Yaşar Galip bu sabah ifadesini almak isteyen polislere “Ben ne yaptım ki?” diye sordu.

Çiftin ailesinin yakınları Yaşar Galip'in işsiz olması nedeniyle eşine sürekli olarak şiddet uyguladığını söyledi. Eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Meryem Galip, otopsi yapılmak amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER