Asayiş
  • 25.9.2013 13:13

Kız kardeşine laf atanlara meydan dayağı

ORDU'da erkek kardeşi ve annesiyle yürüyen kıza laf atan 2 alkollü kişi sokak ortasında meydan dayağı yedi. Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kavgada, genç kız da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Ordu'nun Altınordu ilçesi Yeni Mahalle İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokakta annesi Hanife, kız kardeşi Ferdane ile birlikte yürüyen İbrahim Kabal, alkollü olduğu iddia edilen M.A. ve B.U. ile laf atma yüzünden tartıştı. Tartışma büyüyünce Ferdane Kabal'a yumruk atan M.A. ve B.U., erkek kardeş İbrahim Kabal'ın hedefi oldu. İbrahim Kabal, kız kardeşine saldıran alkollü kişilerle kavga etmeye başladı. Saldırganlardan biri kaçarken aydınlatma direğine çarparak dengesini kaybetti. Bu esnada bir işyerinin önünden küçük ahşap masa alan İbrahim Kabal, saldırganın kafasına vurarak yere düşürdü. M.A. ve B.U.'ya sokakta meydan dayağı atan İbrahim Kabal, kendisine bıçak çekilince çevredeki vatandaşların da yardımıyla kavgayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

'BIÇAK SALLADILAR'

Annesi ve kız kardeşiyle yürüdüğü sırada alkollü kişilerin sözlü tacizine uğradığını belirten İbrahim Kabal, "Küfürlü kelimeler konuşuyorlardı, kız kardeşime laf attılar, neden yaptıklarını sorunca üzerimize yürüyüp kardeşime tokat attılar. Ben de birkaç tokat atınca bıçak salladılar" dedi.

Anne Ferdane Kabal ise, sokakta alkollü 2 gencin rastgele sağa sola bıçak savurduğunu, kızını tokatladığını, oğlu İbrahim'in ise kızını kurtarmak için kavganın içine girdiğini söyledi.

İbrahim Kabal saldırgan M.A. ve B.U.'dan şikayetçi olurken, kız kardeşi Ferdane Kabal ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis M.A. ve B.U.'yu gözaltına aldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER