Medya
  • 11.6.2005 02:26

KURTLAR VADİSİ İÇİN MUHTEMEL BİR SENARYO...

Türkiye'yi ekran başına kilitleyen 'Kurtlar Vadisi', sezonun son bölümü ile de reyting rekorları kırdı. Nefes kesen 86. bölümüyle ekrana gelen dizi, 53.60'lık izlenirlik oranıyla 100 program arasında yine birinci oldu. Yani, önceki akşam Türkiye'de her iki kişiden biri Vadi'nin muhteşem finalini izledi.

Hollywood yapımlarına taş çıkartan dizinin son bölümde Polat, Samuel'in gizli bir el vasıtasıyla ortadan kaldırılması üzerine Konsey'i dağıtmaya çalıştı. Ancak Halo dışındaki tüm konsey üyeleri yakalandı. Elif yine o gizli elin bir oyunu sonucu kaza geçirdi. Polat ise randevuya gittiği Yedikule Zindanları'nda tuzağa düştü, Doğu Bey'in helikopteri havada tehlike atlattı. Dizide herşey 110 gün sonraki sezonun ilk bölümüne kaldı.

Şimdi dizi için şu senorya konuşuluyor:
Fox, Ali'nin yüzüyle ortaya çıkacak ve Elif'le bağlantı kuracak. Bu sırada Candan Ailesi'nin evine gidip, kendisini Ali olarak tanıtacak ama hepsini tek tek öldürecek. Polat, Ali'yi yok etmek için mücadele verirken, Ali görünümlü Fox da Elif'i Polat'tan kopartmak ve yanına çekmek için her yolu deneyecek. Fox, Doğu Bey'e giderek kendisinin gerçek Ali, Polat'ın ise casus olduğunu söyleyecek.

Senarist Raci Şaşmaz yeni dönemde dizinin ana karakterlerinden Ali görünümlü Fox olarak ekran karşısında olacak. Geçen bölümde bilgisayar başında gördüğümüz diğer senarist Bahadır Özdener'i de yeni bölümlerde Bilgisayar Manyağı Arşimet olarak izleyeceğiz. Ayrıca Deli Yürek dizisinde Turgay Atacan karakterini canlandıran Ali Sürmeli de dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak.

:Güneş

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER