Asayiş
  • 27.10.2005 00:05

KURTLAR VADİSİ'NE ÖZENİP GASP YAPAN GENÇ, İNTİHAR ETTİ

YILMAZ UZUN
BALIKESİR  - Balıkesir'de, bunalıma giren bir genç kendini asarak intihar etti. Hastane morguna kaldırılan ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğleyin Vicdaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Aşık Sokak'ta ikamet eden Y.Y. (17) isimli genç, öğle saatlerinde evde yalnız olduğu sırada evin bahçesine çıkarak buradaki sundurma demirine bağlıdığı ipe kendini asarak intihar etti.

Pazara giden annenin öğleden sonra eve gelince bahçede çocuğunu bulmasıyla ortaya çıkan olayla ilgili ihbar üzerine eve giden polis, ailenin ifadesini alırken, ceset savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gencin cenazesinin, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.


Y.Y.'nin, 4 Aralık 2004 tarihinde Balıkesir Atatürk İlköğretim Okulu önündeki alt geçitte beraberinde bir öğrenci arkadaşıyla kar maskesi takıp gaz tabancası ve ekmek bıçağı ile önünü kestikleri bir kadının çantasını zorla gasp etmiş, olayın ardından kaçan şüpheliler polisin başarılı çalışması sonucu yakalanmıştı.

 Y.Y., emniyetteki ifadesinde izlenme rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi' isimli diziden etkilenerek böyle bir işe kalkıştıklarını ve pişman olduğunu söylemişti. Bunun üzerine bir basın açıklaması yapan Balıkesir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, bu ve bunun türündeki dizi ve filmlerin çocukların üzerindeki olumsuz etkisine dikkat çekerek tepki göstermişti.
İntihar olayıyla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER