Asayiş
  • 6.3.2009 14:11

MİNÜBÜS ŞOFÖRÜNÜ BAŞINI EZİP ÖLDÜRDÜLER

MERSİN’de, minibüs şoförü 33 yaşındaki Mehmet Önen, başı ezilerek öldürüldü. Olayla ilgili isimleri açıklanmayan ancak aralarında Önen'in kayınbiraderinin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.


Olay, saat 02.00’de Kazanlı Beldesi Camuz Çiftliği yanında meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezindeki Demirtaş Mahallesi ile Yumuktepe Mahallesi hattında yolcu taşımacılığı yapan 3 çocuk babası Mehmet Önen, cep telefonuyla konuştuktan sonra 33 M 0749 plakalı minibüsüyle evinden ayrıldı. Gece eve dönmeyen Önen’in yakınları aramaya çıktı.

Bu sırada vatandaşlar Camuz Çiftliği yakınlarında yol kenarında çamura saplanmış bir minibüsü görünce merak edip içine baktıklarında şoförün cesedini gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, minibüste bulunan Mehmet Önen’in başının kesici aletlerle kesilip sert cisimlerle ezilerek öldürüldüğünü belirledi.


Mehmet Önen’in cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna götürülürken, gözaltına alınan Önen'in kayınbiraderinin de aralarında bulunduğu 3 şüphelinin sorgusu sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:30

İLGİLİ HABERLER