Gündem
  • 10.10.2008 01:58

NURGÜL VE ÖZGÜ, PORTAKAL İÇİN ATIŞTI!..

Altın Portakal’a aday gösterilmeyen Özgü Namal “Geçen yıl almıştım. Rakibim yok” diye bu yıl aday olan Nurgül Yeşilçay’a gönderme yapmıştı. O da, “Kimseyle didişemem. Yaşım 30” dedi.
Türkiye'nin Oscarı, Antalya Altın Portakal Film Festivali bu gece başlıyor. Festival ödüllerinin en güçlü adaylarından 'Vicdan' adlı filmin galası, İstanbul'da önceki gün gerçekleşti. Galaya; başta filmin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Murat Han ve Tülin Özen olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı.
Geçen yılki festivalde Mutluluk filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Özgü Namal bu yıl Güneş'in Oğlu'yla 16 film arasına giremedi. Aday olamadığı için Namal, en dişli rakiplerinden biri olan Yeşilçay'a gönderme yaparak, "Bu sene ödül almasam da olur zaten geçen sene aldım, kimseyle de rekabet falan etmiyorum" demişti. Yeşilçay'dan da cevap gecikmedi. "Artık 30 yaşıma geldim, kimseyle didişmek istemiyorum. 'Aman o onu geçti, şu şunu geçti' demeyi sevmiyorum. İyi film yapmak için oynuyoruz" diyerek polemiklere girmeyeceğini söyledi. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER