Gündem
  • 28.2.2014 15:24

'O zat darbecilere telekulak desteği veriyor'

Başbakan Erdoğan Balıkesir mitinginde halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

CHP BELEDİYESİ YOLSUZLUK BELEDİYESİYDİ

-30 Mart'ta sadece Balıkesir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi yapmayacağız. Türkiye içindeki hainlere Türkiye dışındaki düşmanlara sandıkta çok güçlü bir ders vereceksiniz.

-Bu ülkede biz başımız örtülü diye okula gidemiyorduk. Ama şimdi biz başörtülü olarak okulumuza, üniversitelerimize gidebiliyoruz. Biz o hocalardan kurtulduğumuz için şu anda memnunuz deyin. Bizim inancımızda ikiyüzlülük yok. Biz omurgalıyız. Menfaat şebekelerine prim vermeyeceğiz.

-Hamd olsun bir çok şey aşıldı ama sayenizde.

-Zalimlerin ebedi kalacağı yer yaşasın cehennem. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, çıkacak aheste aheste.

-Belediyecilik bizim işimiz. Bunlar belediyeciliği bilmez. İstanbul susuzdu, hava kirliliği vardı. Çöp dağlarını temizledik susuzluğu giderdik.

-Benden önce İstanbul'da CHP belediyesi vardı ama yolsuzluklar belediyesiydi.

-Balıkesir bizimle daha farklı gülecek.

BALIKESİR'E 10 KATRİLYON YATIRIM

-10 katrilyonu aşkın yatırım yaptık Balıkesir'e. Balıkesir'in tarihinde böyle bir şey yok. Balıkesirliler yakın tarihimizdeki bir karanlık günün yıldönümünü yaşıyoruz. 17 yıl önce 28 Şubat'ta seçilmiş hükümete postmodern darbe girişiminde bulundu. Memur kardeşime ağır zulümler ettiler. İnançlarımıza değerlerimize dil uzattılar. Hatta bir tanesi çıktı bin yıl sürecek dedi, 10 yıl bile sürmedi.

PENSİLVANYA'DA KENDİ ÜLKESİNE TUZAKLARI KURAN...

-Şu anda Pensilvanya'da kendi ülkesine tuzaklar kuran 28 Şubat'ta o günlerde ülkesini sırtından hançerliyordu. Ne diyordu biliyor musunuz? Beceremediniz artık bırakın diyordu.

-Başörtüsü için takmayabilirsiniz diyordu. Ya sen ne karışıyorsun. Çünkü onda evlat yok. Bizim derdimiz var. (Başbakan Erdoğan geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için. "Onun çoluğu çocuğu yok bizi anlayamaz" demişti)

PARALEL YAPI DARBECİLERE TELEKULAK DESTEĞİ VERİYOR

-28 Şubat'ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bu paralel yapı. Bugün de darbecilere telekulak desteği veriyor. 28 Şubat'ta bu 5'li çeteyle beraber hareket ediyor. Bu millet ihaneti unutmaz, sırtına saplanan hançeri unutmaz. Ülkeye, millete, yoksula, inançlı kesime yapılan ağır saldırıları tek tek ortadan kaldırdık. Milli irade üzerindeki vesayetleri ortadan kaldırdık.

-Şu anda biz okullarda serbest olarak, seçmeli olarak Kuran-ı kerim derslerini koyduk mu? Ne oldu? Türkiye bölündü mü?

-Geçenlerde uzaya uydu gönderdik. Ne oldu başörtüsü takıldı mı Türksat 4'e?

-Hiçbir zulüm ebedi değildir.

MENDERES'E NASIL ÇİRKİN TUZAK KURDULARSA BUGÜN DE AYNISINI YAPIYORLAR

- Medya bunu iyi takip etsin. Dün gösterdiklerimi bir kısım medya yayınlamadı. 3 temmuz 1960 tarihli bir gazetenin haberi. 27 mayıs'ta darbe yapmışlar merhum Menderes'i içeri atmışlar. Menderes'in kasası yolsuzluk belgeleri ile dolu diyor. Haberin içinde merhum başbakanla ilgili son derece alçakça edepsizce iftiralar var. Darbe yapmışlar yetmemiş. Sonuç Menderes bizim için bu milletin gönlünde. O gün nasıl çirkin tuzaklar kurdularsa bugün de aynısını yapıyorlar.

KANUNİ'Yİ BİLE KİRLETMEYE ÇALIŞTILAR

-Kanuni ne diyor. Dizilerdeki Kanuni değil ha. Bizim Kanunimiz öyle kadınları kucaklarını dolaşan Kanuni değildir. At sırtında ömrünü geçirmiştir. Onu bile kirletmeye çalıştılar. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda nefes sıhhat gibi.  Balıkesir dev bir şehir hastanesine sahip oluyor. Önümüzdeki ay temelini atacağız, 2016 sonunda da açılışını yapacağız. Bundan ben de çok tazminat kazandım ha. Kılıçdaroğlu’ndan. İsmini vermeyecektim pardon. Yeri geldiğinde onları da açıklayacağım. Onları bağışlayacağız.

HOCALARI BUNLARIN ELİNE KASET VERİYOR

-Düşenebiliyor musunuz. 3 yıla aşkın süre 3 bine yakın kişinin telefonlarını dinlemişler Selam örgütü diye bir örgüt uydurmuş her taraftan her renkten kendileri dışında kim varsa keyfi dinlemişler. Benim oğlum ile ilgili de aynı itirafı attılar.

-Pensilvanya'daki hocaları bunların eline montaj kaset veriyor bunlar da o montaj kasetlerle durumu idare ediyor. MHP'de tarihin en büyük alçakça saldırısına destek veriyor.

OĞLUMU İZİNSİZ DİNLEMİŞLER

-Oğlumun avukatı müracaat etti ve 3 savcının imzasıyla açıklama yapıldı. Oğlumu da izinsiz dinlenmiş. İşti iftira at izi kalsın. Bunu yapmaya hakkın var mı? Nasıl yaparsınız bunu? Sipariş üzerine de bunlar aynı şeyleri yaptılar. Türkiye’nin en mahrem konuşmalarını dinlemişler. Beni de dinlemişler. Bizim güvenli hatlarımız var, uluslararası görüşmelerimiz var bunları dinlemişler. Eyyyy  Pelsinvanya sana sesleniyorum. Eğer yüreğin varsa çık vatanına gel vatanına. Siyaset yapacaksan çık er meydanına. Ben öyle bilmiyordum, aldanmışım. Bana kitaplar gönderiyordu, bana methiyeler düzüyordu. Tespihler gönderiyordu. Şimdi her şeyi anladık.

BU YAPI ÇOK BÜYÜK İHANET İÇİNDE

-Bu yapı çok büyük bir ihanet içindedir. Bunlar niçin böyle patladılar biliyor musun? Dershaneler. Bakın mecliste şimdi yasa görüşüyor bizimle kim kavga ediyor? CHP. Niye çünkü Pensilvanya onlara vekalet vermiş. Dershaneler yasası çıkacak. Gelin varın dershanelerden çocuklarınızı çekin. Bunların okullarında okuyan varsa çocuklarınızı alın. Devletin okulları size yeter.

-Ama bundan sonra böyle olmayacak.  Adalet yerini bulacak Türkiye’den kaçtın gitti şimdi oradan ülkemin huzurunu kaçırıyorsun. Ulusal güvenliğimiz tehdit eden hareketler yapıyorsun. Biz bu ihanetin hesabını soracağız. Bu yapı çok büyük bir ihanetin içinde.

PARALEL YAPI SON ENGEL

Paralel yapı Türkiye'nin önünde son engeldir. Paralel yapı son çetedir. Onu da dağıtacağız. Türkiye'nin huzurunun önünde hiçbir engel kalmayacak.

EVLERE ATEŞ SALINMIYOR

Son 1 yıldır şehit gelmiyor, ocaklara ateş düşmüyor, evlere ateş salınmıyor, annelerin babaların yürekleri dağlanmıyor

BİZANS KOSTÜMÜ GİYMİŞLER

İşte Gezi'de esnafın camını çerçevesini indirdiler, orada da beraberdiler. Ne yazdılar duvarlara "Zulüm 1453'te başladı" Şuna bakar mısınız, Fatih için neler diyorlar. Ankara'da 1071 Bulvarı açtık, birilerine rağmen, bunlar solcu, bunlar ateist. CHP lideri bunu sevgili gençler olarak görüyor, elinde molotof kokteyli olan gençler. Bizim sevgili gençlerimizin ellerinde molotof olmaz, iPad olur, defter olur, kitap olur. Hikmetlidir bunlar. CHP lideri bunu böyle tanımlıyor. O bulvarın adı 1071 Malazgirt Bulvarı. O Geziciler bir daha ortaya çıktı, vandallar. Bunlardan biri üzerine Bizans kostümü, tişörtü giymiş. Alparslan Bizanslılara karşı savaşıyor ya, yazıklar olsun. İşte bu eylemcilerin yanında CHP'liler var, avukatlığını da MHP yapıyor. Şu an paralel örgüt, bu Bizans yoldaşlarına arkadaşlık yapıyor. Şimdi kardeşlerim hepsi sizlerin malumü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 07:18

İLGİLİ HABERLER