Spor
  • 26.4.2017 15:14

Panathinaikos'ta isyan çıktı

Fenerbahçe mağlubiyet Panathinaikos'u darmadağın etti! Atina'ya birlikte dönemediler!

Euruleague'de Fenerbahçe'ye 3-0'lık ağır bir seriyle elenen Yunan ekibi Panathinaikos'ta başkan Dimitris Giannakopoulos çıldırdı, oyuncularına Atina'ya otobüsle dönme cezası verdi! 1100 kilometrelik yolu gitmek istemeyen bazı oyuncular ise isyan çıkardı.Euroleague'de Fenerbahçe, Panathinaikos'u hem deplasmanda hem de İstanbul'da ağır şekilde yenilgiye uğratıp Final Four'a kalırken, Yunan temsilcisinde ise bu ağır kayıp sinirleri gerdi. 

Çılgın tavırlarıyla bilinen, maçlarda kazanmak için ortamı bilerek germekten çekinmeyen başkan Dimitris Giannakopoulos, oyuncularının Atina'ya uçakla değil otobüsle dönmesini istedi ve adeta onları cezalandırdı. 

Amerikalılar isyan etti

K.C. Rivers, Mike James, Chris Singleton, James Gist, Kenny Gabriel gibi Amerikalı oyuncular ise bu karar isyan ettiler ve otobüsle Atina'ya dönmeyi reddettiler. Yıldız isimlerin şahsi olarak uçak bileti aldıkları öğrenildi. 

3-0'la dağıldılar!

Bildindiği üzere Pana, Euroleague'de normal sezonu Fenerbahçe'nin hemen üzerinde 4. sırada tamamlamış ve eşleşmede saha avantajını ele geçirmişti. Yunan medyası, Avrupa'nın deplasmanda kazanması en zor salonu olarak görülen OAKA'da Fenerbahçe'nin galibiyet çıkarmasına ihtimal bile vermezken, Sarı Lacivertliler ilk maçı kazanmış, ikinci maçta da 16 sayı geriye düşmesine rağmen tarihi bir geri dönüşle Yeşil Beyazlılar'ı büyük şoka uğratmıştı. Başkan Giannakopoulos özellikle ikinci maçta ortamı birçok ekz germeye çalışmıştı. 

OAKA'dan 2-0'la çıkan Fenerbahçe, İstanbul'da Ülker Arena'da müthiş taraftarı önünde başından sonuna kadar üstün oynadığı mücadelede Atina ekibini yine mağlup edip, 3-0'la rakibini adeta süpürdü.

 

Güncellenme Tarihi : 26.4.2017 15:19

İLGİLİ HABERLER