Spor
  • 28.2.2011 16:02

POLAT KÖPÜRDÜ!. TOPA VURUYORSUN AMA KALEYİ TUTMUYOR

Galatasaray'da son dönemdeki başarısız sonuçlara bir de İstanbul Büyükşehir Belediye yenilgisi eklenince Başkan Adnan Polat'ın sabrı taştı. Dün sabah idmandan önce saat 10:00'da Florya'yı bastı. Futbolcularla bir toplantı yapan Polat, Hagi ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu dahil teknik ekipten hiç kimseyi içeriye almadı. Gergin bir havada geçen toplantıda önce genel eleştirilerini sıralayan Başkan, 'Şu halinize bir bakın. Penaltı oluyor, itiraz bile edemiyorsunuz. Düştüğünüz durumu bir düşünün. Penaltıya itiraz edecek haliniz bile yok. Bir türlü takım olamadınız. Kupayı kazanırsanız belki sizi affedebilirim. Toparlanın' dedi.

Ayağınızı denk alın
Polat bireysel olarak bütün oyunculara fırçasını atıp, hatalarını saydıktan sonra da son talimatını verdi: 'Kupadan başka tutunacak dalımız kalmadı. Kupayı kazanamazsanız sizi ben bile kurtaramam. Ona göre herkes ayağını denk alsın'

Stancu'ya: Gördüğün her yerden şut atıyorsun. Topa vurmadan önce bir ölç, biç tart, arada bir pas ver.

Cana'ya: Çok yüreklisin anladım. Son adam topla öyle mi çıkar. Mustafa Sarp'a çarptırdığın top kalemize gol olarak döndü. Böyle riskli oynanmaz.

Kazım'a: Kafana göre takılıyorsun, kendine oynuyorsun. Biraz takımla birlikte hareket et.

Serkan Kurtuluş'a: Adam 10 metre geriden geliyor, seni hallaç pamuğu gibi atıyor. Sen rakibine bir omuz bile koyamıyorsun.

Mustafa Sarp ve Sabri'ye: Ömrünüzde hiçbir arada oynadınız mı! Doğru düzgün birbirinize pas atamıyorsunuz. Maçtaki oyununuza dönün bir bakın ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

Culio'ya: Hagi senin için 10 tane Misimoviç eder dedi. Ama senin tek düşüncen de kaleye vurmak. Biraz da takım için oyna.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER