Medya
  • 1.4.2009 04:20

POLAT'IN İKİLİ AŞKINA ZAM TORPİLİ!..

Kurtlar Vadisi'nde tüm oyuncuların ücreti düşürülürken, Necati Şaşmaz'ın hem dizi hem gerçek aşkı Hatice Şendil bölüm başına 20 bin TL’ye anlaştı. Şaşmaz'dan sonra en çok ücret alan genç oyuncu diğerlerine fark atmış oldu...

Ciddi bir hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi'nde aşk fırtınaları esmeye devam ediyor. Önce Memati, arkasından Sultan'ı seven Abduley, derken Ebru Öğretmen'e evlenme teklif eden Polat'la birlikte dizide yaşanan aşklar çatışmaların önüne geçti.

10 BİN TL, 5 BİN TL OLDU

Bu arada kriz yüzünden dizide herkesin ücretinin düşürüldüğü biliniyor. Memati'nin eski sevgilisi Gamze'yi canlandıran Didem Taslan bölüm başına 10 bin TL alırken artık 5 bin TL kazanıyor. Abdüley'in sevdiği kadın, Sultan'ı oynayan Zeliha Sürücü’nün ise bölüm başına 8 bin TL olan ücreti 4 bin TL'ye indirildi. Dizide Polat'ın gözdesi olarak diziye yeni dahil olan Hatice Şendil'in bölüm başına kazandığı para da 20 bin TL oldu.

YENİYE BAŞROL ÜCRETİ

Filmin jeneriğinde ikinci isim olarak adı geçen Hatice Şendil, aldığı ücretle diğer kadın oyunculara büyük fark attı. Özel hayatında Necati Şaşmaz'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Şendil'in oyunculuğa yeni başlamasına rağmen, başrol ücreti alması bazıları tarafından 'aşk torpili' olarak değerlendiriliyor.

Polat’ın ücreti de 90 bin TL’den 50 bin TL’ye düştü

Bilindiği gibi Kurtlar Vadisi çekimleri Show TV'nin parayı ödemediği gerekçesiyle bir süre askıya alınmıştı. Pana Film'in indirim yapmayı kabul etmesiyle iki taraf da ortak noktayı bulmuştu. Bölüm başına 90 bin TL aldığı bilinen başrol oyuncusu Necati Şaşmaz bile artık 50 bin TL alıyor. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:36

İLGİLİ HABERLER