Spor
  • 11.5.2013 00:05

Prosinecki: "Önemli olan 3 puan almaktı "

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, zorlu bir mücadele olduğunu aktararak, “Çok zorlu bir mücadele beklediğimi söylemiştim. Kasımpaşa evinde iyi oynuyor. Burada onlara karşı mücadele etmek zor. Bunun bilincindeydik. Özellikle maça iyi başladığımızı söyleyebiliriz. Maç 1- 1 olduktan sonra oyuncularımızın ortaya koyduğu çok önemli bir kazanma isteği üst seviyeye ulaşmıştı. Attığımız gol de bunun bir göstergesiydi” açıklamasını yaptı.
Prosinecki, oyuncularının büyük bir karakter ortaya koyduklarını kaydederek, “Bu vesileyle onları tebrik etmeliyiz. Ama şöyle bir eleştirisi de olacaktır bu maçın. Kayserispor, sezon boyunca oynadığı futbolun altında kaldı. Bugün istediğimiz seviyede değildik. Kapasitemizin daha fazlası olduğunu geldiğim günden beri söylüyorum” yorumunu yaptı.
Çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Prosinecki, “Daha da yukarıya tırmandığımızı görüyoruz. Bu maçı unutup bir an önce Beşiktaş maçını düşünmeye başlamamız gerekiyor” dedi.
Kayserisporlu futbolcular Riveros ve Ertuğrul Taşkıran da önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçında taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylediler.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER