Spor
  • 25.8.2009 02:40

RİJKAARD AŞIRI ÖVGÜYE KIZDI!.. ŞIMARMAYIN, DAHA NE BAŞARDIK Kİ

"İyi yoldayız ama hâlâ eksiklerimiz var Hedeflere varmak için çok çalışmalıyız".


Toplantı yaptı
Süper Lig'de 3'te 3 yapan, UEFA Avrupa Ligi'ni garantileyen, her maçta rakiplerine gol yağdıran Cimbom'a yapılan aşırı övgüler, teknik direktör Frank Rijkaard'ı rahatsız etti. Kayserispor maçından sonra takımını kutlayan Hollandalı hocanın, dünkü idmanda futbolcularını uyardığı öğrenildi.

Ne başardık ki?
Henüz
ne şampiyon olduklarını ne de UEFA'da hedeflerine ulaştıklarını belirten Rijkaard'ın, "Daha işin başındayız. İyi yoldayız ancak hâlâ eksiklerimiz var. Çok çalışıp bunları da gidermeliyiz" dediği bildirildi. Tecrübeli çalıştırıcının, güzel futbolu için Arda'yı ise özel kutladığı ifade edildi.

Gol atmayan Cimbomlu değil

İşte total futbol, işte Aslan!.. 8 resmi maçta fileleri 29 kez havalandıran Galatasaray'da golleri 11 farklı futbolcu attı.


Yeni sezonda oynadığı 8 resmi karşılaşmada fileleri 29 kez sarsarak maç başına 3.6 gibi başarılması güç bir gol ortalaması tutturan sarı-kırmızılılar, taraftarını da gole doyurmuş oldu. 5 Avrupa maçında 18 gol atan Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de ise 3 mücadelede ağları 11 kez havalandırdı. Yenilgi yüzü görmeyen Aslan, üst üste 7 maçını da kazanarak
adeta seriye taktı!

Hedefleri tutuyor
Geçtiğimiz sezonun 'kralı' Milan Baros, 5 golle Cimbom'un en golcüsü konumunda. Çek yıldızı 4'er golü bulunan Kewell, Keita ve Nonda izlerken, atılan 29 gole 11 ayrı oyuncu imza koydu. Bu istatistik, herkesin her görevi yapabileceği ve adına 'total futbol' denen anlayışı G.Saray'a yerleştirmeye çalışan Rijkaard'ın, kat ettiği mesafenin de bir anlamda göstergesi oldu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER