Medya
  • 28.4.2010 08:12

SAHNE SUNUCULARI BİRLİĞİ KURULUYOR!

Türkiye’nin tanınmış ve başarılı radyo program yapımcıları ve sunucuları olan Kurtcebe Noyan Yılmaz, Gülay Kankalp ve Korhan Kemal Güllüoğlu önderliğinde kurulacak olan birlik; başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde gerçekleştirilecek organizasyonların ‘kaliteli sunucu’ ihtiyacına cevap vermeyi amaçlıyor.
Yakın bir zamanda Türkiye’nin tanınmış, başarılı radyo, televizyon ve sahne sunucularını bünyesinde toplayıp, sektörde hizmet vermeyi hedefleyen birliğin esas amaçlarından biri de sunuculuğu meslek edinmiş kişileri kalkındırmak ve onlara hak ettikleri değerin verilmesini sağlamak.
Birliğin, İstanbul ayağında görev alacak kişi, sanat ve menajerlik dünyasının yakından tanıdığı bir isim: Organizatör Birol Mısıroğlu.
Anlaşılan o ki, kaliteli ve akıllarda kalacak bir organizasyon gerçekleştirmeyi düşünenler, o organizasyonu en iyi sunabilecek sunuculara ihtiyaç duyacaklar. Bu ihtiyaçlarına cevap vermek istediklerinde de ilk iş olarak bünyesinde yüzlerce profesyonel sunucuyu barındıracak olan Sahne Sunucuları Birliği’ni arayacaklar.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER