Yaşam
  • 28.12.2005 11:14

SEVDİĞİNİZİN GÜVENİNİ KAZANMAK İÇİN BİR 'FIS' YETERLİ

Bir 'Fıs'la hem mutlu ol, hem güven kazan

Bilim dünyası yine yapacağını yaptı. Parfüm gibi spreyi sıkanın tüm sözlerine inanılıyor....

Mutlu olmamaktan, güven kazanamamaktan ya da sevdiğiniz kişiye açılamamaktan şikayet ediyorsanız, bu sprey tam size göre! Oksitosin hormonunun karşısındakine güven duymasını sağladığını saptayan ABD'li bilimadamları, bundan yola çıkarak bir güven spreyi üretti.

ŞİŞESİ 50 DOLAR...
İnternet üzerinden tüm dünyaya ulaştırılan Oxytocin Trust Spray adlı spreyin özellikleri şaşırtıyor. Sprey sıkan kişinin yaydığı koku, karşısındaki kişinin kendisine güvenmesini sağlıyor. Ayrıca oksitosin mutluluğa neden olan serotonin hormonunun da salgılanmasını güçlendirerek spreyi sıkan kişiyi mutlu ve cesaretli yapıyor. Şişesi yaklaşık 50 dolardan satılan spreyin hamileler ile alerjik bünyesi olanlarca kullanılmaması tavsiye ediliyor.

'TECAVÜZÜ ARTIRIR'
Sprey erkeklerde cinsel gücü artırıyor. Ancak bazı araştırmacılar, bu spreyin olumsuz durumları doğurmasından endişe ediyor. Kötü amaçlı kişilerin küçük çocukları ile genç kızları kandırabileceğini belirten uzmanlar, "Spreyin yaygınlaşması hırsızlık ve tecavüz gibi olayların sık yaşanmasına neden olabilir" diyor.



(takvim) Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:22

İLGİLİ HABERLER