Spor
  • 30.5.2016 00:56

Beşiktaş topu West Ham’a attı

Beşiktaş bir yandan yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, bir yandan da oyuncularına gelen talepleri değerlendiriyor.

Ntvspor’un haberine göre; sezonun tamamlanmasının ardından siyah-beyazlı kulübe ilk resmi teklif Westham United’den geldi. Slaven Bilic’in teknik direktörlüğü yaptığı İngiliz ekibi, Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Bilic yakından tanıdığı Gökhan ve Atiba’yı kadrosuna katmak isterken, Beşiktaş yönetimi iki oyuncu için belirlenecek rakamı öncelikle Westham United’a bıraktı.

Yönetim İngiliz ekibinin teklifini beklerken, gelecek cevaba göre kararını verecek. Siyah-beyazlılar Westhan United’a rakam bildirmese de, Gökhan için 15 milyon Euro’dan düşük bir teklifi kabul edilmeyecek. 24 yaşındaki milli futbolcuya 15-20 milyon Euro aralığında bir bonservis bedeli belirleyen yönetim, teklifin düşük olması halinde pazarlık yapmayacak. Ancak istenilen rakama ulaşılması halinde Gökhan’ın transferine onay verilecek.

Atiba konusunda ise 10 milyon Euro’dan kapıyı açmayı düşünen siyah-beyazlılar, son onayı teknik direktör Şenol Güneş’e bırakacak. Güneş’in Gökhan’ın için gelecek cazip bir teklife onay vereceği ancak Atiba konusunda kararsız olduğu biliniyor. Henüz Beşiktaş’a geri dönüş yapmayan Westham United, bu hafta içinde iki oyuncu için belirlediği rakamı yönetime iletecek ve görüşme devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 00:57

İLGİLİ HABERLER