Spor
  • 26.5.2015 20:32

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım Organizasyonu

Kaçan şampiyonluğun ardından Fenerbahçe taraftarı başkan Aziz Yıldırım'a tepki gösteriyor! Sarı-lacivertli taraftarların forum sitesi Antu'nun yaptığı ankete ise Galatasaraylılar 'müdahale' etti!

Fenerbahçe taraftarı 18 yılda 9 Galatasaray şampiyonluğu gören başkan Aziz Yıldırım’a tepki gösteriyor. Taraftar grupları anket düzenleyip, Yıldırım’ın gitmesini istiyor!

Fenerbahçeli taraftarların forum sitesi antu.com da Aziz Yıldırım için, “Önümüzdeki kongrede aday olmalı mı?” anketi açtı. Fakat bu ankete ezeli rakipleri Galatasaray’ın taraftarları tarafından müdahale edildi!

Hayır çoğunluğunda giden oylama, Galatasaraylı taraftarların organize olmasıyla birlikte Evet yönünde yükseldi ve öne geçti!

Bunun üzerine Antu bir açıklama yaparak, “Açtığımız ve yüzde 85 Aziz Yıldırım aday olmamalı yönünde seyreden anketimiz, katılımcı patlaması yaşadı ve olumlu ve olumsuz oylar neredeyse eşitlendi. Bunun sebebi ise çok ilginç. Onun başkan olduğu 18 yılda 9 kez şampiyon olan, 17 kupa kazanan Galatasaraylılar, Aziz Yıldırım`ın başkanlığı bırakmasını asla istemiyorlar. Bu sebeple sosyal medyada ve internet ortamında örgütlenip anketimize oy yağdırıyorlar. Sözün kısası Galatasaraylılar tarihlerinin en başarılı etabını yaşadıkları Aziz Yıldırım döneminin son bulmasını asla istemiyorlar” denildi. (Amkspor)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:13

İLGİLİ HABERLER