Spor
  • 9.12.2018 22:11

Rıdvan : Kırmızı kar yağar F.Bahçe düşmez derdim ama

"Fenerbahçe ölmüş, ağlayanı yok" Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor Fenerbahçe maçını NTV'de değerlendirdi. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor'un 3-0 kazandığı Fenerbahçe maçını NTV'de değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu yıl daha da kötüye gitti Fenerbahçe için. İyi vuruş eyvallah da, bir kaleci topu rakip oyuncu için ancak bu kadar güzel yumuşatır. Tam bir kaleci hatası."

'KIRMIZI KAR YAĞAR FENERBAHÇE DÜŞMEZ' DIYORDUM YA'

"Koskoca Fenerbahçe takımı için 15. haftada ne konuşuyoruz. 'Kırmızı kar yağar Fenerbahçe düşmez' diyordum ya, Çin'de sarı kar yağmış herhalde. Gerçekten üzücü."

'İNSANLAR KAHROLDU'

"Akhisar'da Seleznyov ve Manu'dan sonraki 3. forvet Bokila, o da gol attı. Fenerbahçe'de işin en kötü tarafı, kimse duygusal olarak bile maç öncesinde favori görmedi. Çubuklu forma giysinler de, Fenerbahçe zannetsinler bari. İnsanlar kahroldu."

'İNSANLAR KAN AĞLIYOR'

"Milyonlarca insan kan ağlıyor. Bırakın 7-8 yaşındaki çocuğu, 55-56 yaşındaki Fenerbahçeli bile böyle bir şeyle karşılaşmamış. Bu oyunu yorumlamanın dışına çıkarıyor sizi. Fenerbahçeliler çok üzülüyorlar, bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok."

'KENARDAKI TEKNIK ADAM DA, ZATEN GIDECEĞIM DIYOR'

"Mesela, Fenerbahçe taraftarının, sadece skor anlamında değil oyun anlamında da mutlu olması. Şu anda sahadaki oyuncular, biz bu teknik adamla çalışmayacağız diyor, kenardaki teknik adam da, zaten gideceğim diyor.

'ERSUN HOCA DA TEFERRUAT DEMEYECEK, IMZAYI ATACAK'

"Fenerbahçe Ersun Yanal ile görüştüyse, imzayı atacak. Ersun hoca da teferruat demeyecek, imzayı atacak. Bedelini ağır ödersiniz. Takım zaten enkaz duruma geldi. Görüşmeyeceksin abi, görüştüğün zaman da imzalayacaksın."

'FENERBAHÇE TAKIMINI BU HALE GETIRDILER, KIM GETIRDIYSE TEBRIK EDIYORUM'

"3-0 maç kaybedilir ancak oyunun tamamında hiç pozisyona girmeden, ezik bir oyunla bu durumlara düşmek çok kötü. Fenerbahçe'de bugün sahaya çıkan toplam 13 oyuncunun toplamda attığı gol sayısı 3. Bugün Fenerbahçe kazanmaya giderken, kafilede gol atan 3 oyuncu var. Adı Fenerbahçe. 15. haftada kadrosunun attığı gol sayısı 3. Fenerbahçe'de Isla ve Hasan Ali ön libero oldu. Fenerbahçe takımını bu hale getirdiler, kim getirdiyse tebrik ediyorum."

'BEN NEYINI ANLATAYIM?'

"Her türlü varyasyonu uygulasan da Trabzon'a 6-1 yenilmekten kurtulup 2-1 kaybediyorsun, küme düşme potasındaki Rize'den üç yiyorsun. Ben neyini anlatayım? Neyini anlatayım?"

'FENERBAHÇE ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK'

''İnsanlar tarihinde böyle bir şeyle karşılaşmadı. Kararları alırken, doğru kararlar alacaksınız. Hatadan dönmek, yapmanız gerekendir, erdem değildir. Ersun hoca, 'Fenerbahçe ile görüşme yaptık' diyor. Ne zaman diyor? Maçtan önce. Bu takımın teknik direktörü yok mu? Bu takımın oyuncuları duymadı mı? Duydu. 'Bu sarışın arkadaş bu maçtan sonra yok' dediler. Bir başkan yardımcısı, bir teknik direktörle görüşüyorsa, imzayı atacak. Koskoca Fenerbahçe'yi bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok. Bırakın takvim makvim işlerini, oturduysan imzayı at. Fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok. Teferruatmış, 1,5 yıllıkmış. Pideci mi burası? 1,5-2,5. Teferruat falan, geçin bunları. Fenerbahçe burası. Bir teknik direktör gidecek Kuşadası'nda seminerde konuşacak, bir yönetici açıklama yapmayacak. O dakikada almam hocayı. Alınıyorsa da, o koltukta oturmam."

'FENERBAHÇE NE ERSUN'A, NE RIDVAN'A KALMIŞTIR'

"Fenerbahçe aylardır 18 takımla yarışıyor, bir de Ersun Yanal diye bir takım çıktı. Bırakın kardeşim! Fenerbahçe ne Ersun'a, ne Rıdvan'a kalmıştır. Ali Koç, 'Ali olarak geliyorum Fenerbahçe'ye' dedi. Artık soyadının adı geçsin."

"Bir başkan yardımcısı, bir teknik direktörle görüşüyorsa imzalayacak. Herkesin kendine göre takvimi varmış. Bırakın bu takvim işlerini. Fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok. Teferruatmış, 1,5 yıllıkmış. Pideci mi burası? 1,5-2,5."

Güncellenme Tarihi : 9.12.2018 22:14

İLGİLİ HABERLER