Spor
  • 26.9.2013 21:00

"Terim'e yapılan büyük saygısızlık"

Fatih Terim'in görevden antrenman sırasında alınmasına bir tepki de tecrübeli teknik adamdan geldi.

Süper Lig’in 6. Haftasında Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek olan Gençlerbirliği’nde, teknik direktör Metin Diyadin, Eurosport.com Türkiye’ye önemli açıklamalarda bulundu. Alper Aslan’ın sorularını yanıtlayan Diyadin, hem sarı lacivertlilerle oynayacağı mücadeleyi hem de Fatih Terim’in görevden alınmasını değerlendirdi.

İyi oynayıp gol atamıyoruz
Ziraat Türkiye Kupası’nda Sarıyer engelini geçerek üçüncü tura yükselen Gençlerbirliği’nde Diyadin, Fenerbahçe karşılaşması için şunları söyledi: “Sezon başladığından bu yana çok iyi mücadele ediyoruz. Sahada yaptıklarımız izleyenler tarafından da oldukça beğeni topluyor. Ama nedense topu 3. bölgeye getirdiğimizde golü yapamıyoruz. Burada zaten bireysel beceriler devreye giriyor. Ama görünen o ki devre arasında bu sorunu aşmak için takviye yapabiliriz. Fenerbahçe maçında hedefimiz gol yememek değil yine iyi futbolu sahaya yansıtıp golü bulmak olacak. Rakibimize çok büyük saygımız var. Ama maçtan kazanan taraf olarak ayrılmamız lazım. Buna çok ihtiyacımız var."

Fatih Terim’e yapılan saygısızlık
Diyadin, Terim'in gönderiliş tarzına da değinirken, "Bir Türk teknik adam olarak Fatih Terim’e yapılanlara çok üzüldüm. Maalesef demekle bu iş bitmiyor. Buna bir çözüm bulmak lazım. Fatih Terim, Türkiye’nin yaşayan en büyük teknik adamıdır. Başarıları ve kalitesi ortadadır. Hocamızın antrenmandayken kovulması kesinlikle etik değildir. Türkiye’de Fatih Terim de olsan teknik adamın yaşadığı problemlerden kaçamıyorsun. Buna çok üzüldüm. Hocamıza geçmiş olsun diyorum ve Türk Milli Takımı’ndaki başarılarını merak ve heyecanla bekliyorum.”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:41

İLGİLİ HABERLER