Spor
  • 3.2.2006 12:25

VAHID HALIHODZIC, ACİL TRANSFER İSTEDİ

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili yönetimden Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'e alternatif olabilecek oyuncu transferi istedi.
Trabzonsporlu futbolcular Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in araçlarının ve iş yerlerinin kurşunlanmasının ardından kafa olarak biten iki oyuncudan verim alamayacağını bordo-mavili yönetime ileten Boşnak çalıştırıcı, bu oyuncuların yerlerine alternatif olabilecek isimlerin transferini istedi. Halilhodzic, kadro olarak sıkıntı yaşadığını ve birde kurşunlama olayından sonra iki önemli oyuncu Fatih ve Gökdeniz'in kafa olarak toparlanmalarının çok zor olacağını belirterek, acil olarak yapılması gereken transferlerin bir an önce bitirilmesini istedi.
Öte yandan, yabancı transferi için gün sayan bordo-mavili yönetimin, milli oyuncularına yapılan silahlı saldırılar sonrası bu olayın Avrupa'da duyulması ile sıkıntıya girdi. Yurt içinde ve yurt dışında silahlı saldırı olayı nedeni ile futbolcuların Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakmadıkları belirtildi. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ise çareyi PAF takımında arıyor. A takım ile birlikte PAF takım oyuncularını da denemeye alan Boşnak çalıştırıcı, mevcut kadroda kullanabileceği oyuncuları kadroya alacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:05

İLGİLİ HABERLER