Spor
  • 24.1.2014 21:04

Veysel Sarı hangi sarı formayı giyecek

Veysel Sarı'nın takımı Eskişehirspor'un da sarısı var, talip olan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de sarısı var. Milli oyuncu bakalım tercihini hangi sarıdan yana kullanacak.

Eskişehirspor'lu futbolcu Veysel Sarı için şimdide Fenerbahçe devreye girdi.Adı Galatasaray ile anılan daha sonra Beşiktaş'ında almak için devreye girdiği Veysel Sarı şimdide Fenerbahçe ile anılıyor.

Eskişehirspor Veysel'i Fenerbahçe'ye veriyor... Adeta arapsaçına dönen Veysel Sarı transferinde art arda flaş gelişmeler yaşanıyor. Alacakları için TFF'ye başvuran futbolcusu Veysel Sarı'yı daha önce tekliflerini reddettiği Galatasaray'a tekrar öneren Eskişehirspor, sarı kırmızılı kulüpten net bir cevap alamamıştı.


Veysel Sarı transferi bu noktada bir kez daha düğümlenmişken devreye Fenerbahçe girdi. Sarı lacivertli kulüp Eskişehirspor'un istediği 800 bin euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. Eğer Galatasaray 24 saat içinde alacakların silinmesi + 300 bin euro'luk teklifini yükseltmezse Veysel Sarı Fenerbahçeli olacak.

Veysel Sarı'dan açıklama var!

Eskişehirspor'un yetenekli futbolcusu Veysel Sarı, transferiyle ilgili Şampiy10'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Veysel'in açıklamaları:

"Ben Galatasaray'a gelmek için Eskişehir'de kadro dışı kalmayı göze aldım. 800 bin liralık alacağımı da bir kenara bıraktım. Ama bu süreçte hiçbir gelişme olmadı. Başka kulüplerin de devreye girdiğini duyuyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş da devredeymiş. Bana direkt olarak ulaşan kulüp yok henüz ama şunu söyleyebilirim ki önümüzdeki altı ayı futbol oynamadan geçirmek istemiyorum. İnşallah herşeyin hayırlısı olur."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER