Yaşam
  • 23.7.2009 02:34

YASAK AŞK SİBEL CAN'A PARA KAZANDIRACAK!..

Sibel Can, Azeri işadamı İsmailov ile aşk yaşadığını iddia edenlere dava açtığını, kazanırsa parayı zevkle yiyeceğini söyledi...9 yıllık eşi Sulhi Aksüt'le boşanma arifesinde olan Sibel Can, basında çıkan yalan haberlerden dolayı bu kez sert konuştu.

‘YAKALARSANIZ ANLARIM’

Antalya'ya 1.4 milyar dolarlık otel yapan Azeri kökenli Rus işadamı İsmailov ile aşk yaşadığı haberlerine karşı Can, "Görüntü olur, yakalarsınız, o zaman şapka çıkarırım. Ama bu son zamanlarda Telman İsmailov'la ilişki yaşadığıma dair çıkan haberler nedeniyle yargı yolu göründü.

O magazincilerin paralarını alacağım. Sonra o paraları keyifli bir şekilde harcayacağım" dedi. Boşanmakta kararlı görünen ünlü assolist, "Zor bir dönem geçiriyorum. Eylül ayındaki süreç var. Medeni iki insan gibi karar aldık. Her şeyden önce ben bir anneyim. 3 tane evladım var. Emir daha çok küçük, 9 yaşında. Onun psikolojisi çok önemli. İnsanların buna saygı duymasını rica ediyorum" diye konuştu.

YÜCEL’LE FİLM HAYALİ

Sinemada tek hayalinin Uğur Yücel ile aynı projede yer almak olduğunu belirten ünlü sanatçı "Böyle bir teklif geldi. Ancak yoğun olduğum için kabul edemedim" dedi. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER