Asayiş
  • 1.6.2006 16:53

YOLDA YÜRÜYEN KADINLA NİŞANLISINA PARDON KURŞUNU

HASAN TOSUN
ADANA  - Adana'da eşinden 1 yıl önce ayrılan bir kişi, yanlışlıkla eşine benzettiği bir bayanı ve yanında bulunan sevgilisi zannettiği bayanın nişanlısını silahla vurarak yaraladı.


Alınan bilgiye göre olay, Pınar Mahallesi 33 Sokak Merkez Apartmanın önünde meydana geldi. Karısının 1 yıl önce evi terk ettiği belirtilen Abdulmecid Çakmak (31), başka erkeklerle dolaştığını düşündüğü karısına benzettiği nişanlı Gamze Kayışlı (20) ismindeki genç bayanı ve karısının sevgilisi zannettiği bayanın nişanlısı Veysel Yavuncu'yu (22) silahla vurdu. Sırtına ve göğsüne iki kurşun isabet eden Kayışlı ile hayasına tek kurşun isabet eden Yavuncu ağır yaralanarak Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan nişanlıların durumlarının ağır olduğu bildirilirken, olayın faili olduğu iddia edilen Abdulmecid Çakmak, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Öte yandan vurduğu genç bayanın karısı olmadığını anlayan Çakmak'ın bir yanlışlık olduğu ve bu nedenle özür dilediği belirtilirken, Gamze Kayışlı'nın annesi Sercan Kayışlı (55), "Damadımız kızımı ziyarete gelmişti. Oturduk beraber çay içtik. Kapıda uğurlarken silah seslerini duymaya başladım, birde baktım ki kızım vurulmuş, damadımız vurulmuş. Kızımı ayrıldığı karısı zannetmiş" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:04

İLGİLİ HABERLER