
“NEŞELİ GENÇLİK” VİZYONA HAZIR
Gişe rekorları kıran “Amerikan Pastası” adlı filmin yerli versiyonu “Neşeli Gençlik” vizyona hazırlanıyor.
İlk kez cinsellikle tanışacak olan gençlerin yaşadıkları maceraları komik bir şekilde perdeye yansıtan film, 2007 Mart ayında sinema seyircisiyle buluşacak
Yönetmenliğini Mesut Taner’in üstlendiği filmde, bir grup liseli yeni yetişen gencin cinsellikle tanışması anlatılıyor. Erotik sahnelerle beslenen filmde, gençlerin başından geçen komik olaylar işleniyor. Şakir, Cemil, Orhan, Sarı Kafa, Tekin, Nuri ve Osman adlarındaki bu gençler okulun basket takımında yer alıyorlar. Bu takımın birbirinden güzel ponpon kızlarına ve hocalarına yönelik cinsel fanteziler beslemektedirler. Gençler film boyunca muzırlığın sınırlarını zorluyorlar. Heyecanın ve maceranın doruklarında gezinmektedirler.
Dağıtımını Özen Filmin, yapımcılığını Deren Medya’nın üstlendiği filmde, seksi oyuncu Evren Aykul ile Hakan Ka’nın yakınlaşmaları çarpıcı erotik görüntülerle veriliyor.
Başrollerini Boran Etili, Cantuğ Candar, Bora Balyemez, Hazel Atasever, Ceyhun Fersoy, Çağatay Çubuk, Hasan Doğan, Selim Yakar ve Aras Ferahyan’ın paylaştığı filmde Selma Sonat, Ertaç Ünsal, Hakan Ka ve Evren Aykul gibi tecrübeli oyuncular da yer alıyor.