AĞAR'DAN HÜKÜMETE '2. KEMAL DERVİŞ HÜKÜMETİ' YAKIŞTIRMASI
İSTANBUL - DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Türkiye'nin her alanda karşı karşıya bulunduğu önemli sorunları olduğunu'' savundu.
Partisinin Beykoz İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden DYP lideri Ağar, burada yaptığı konuşmada, ''Kıratın millete aş ve iş verme başarısına ulaşamayanların, milleti vaatlerle uyutmaya çalıştıklarını'' söyledi.
''Vaatle iktidara gelenler, geçen dönemin ekonomi bakanının övgülerinden memnun oluyor. Kemal Derviş'i alkışlamalarına şaşmayın. Bunlar '2. Kemal Derviş hükümeti' gibi devam etmekte'' diyen Ağar, hükümetin IMF politikalarını sürdürdüğünü, kendilerinin ise milli ekonomiyi savunduklarını kaydetti.
''Türkiye'nin her alanda karşı karşıya bulunduğu önemli sorunlar vardır'' diye konuşan Mehmet Ağar, İstanbul gibi Türkiye'nin gözbebeği olan bir kentin çaresizlikten kıvrandığını öne sürdü.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:19