Spor
  • 4.8.2009 12:50

BROOS'UN İLK MAÇ HEYACANI

Hazırlık maçlarında sergilediği performansla lig öncesi hazır bir görüntü veren Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos'u ilk resmi maç heyecanı sardı. Tecrübeli teknik adam, "Bu maç çok farklı olacak. Takımıma fazlasıyla güveniyorum" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nde 2009 - 2010 sezonun ilk maçında Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular sabırsızlanıyor. 2007 - 2008 sezonun ilk haftasında oynanan Sivasspor maçıyla taraftarlar için farklı bir havaya bürünen Anadolu derbisi öncesi nefeslerini tutan bordo - mavili takımda moraller yerinde. Ligde oynadığı son 4 maçta Sivasspor'a karşı hiçbir üstünlük kuramayan ve biri hükmen olmak üzere 3 mağlubiyet ve bir beraberlik alarak büyük şok yaşayan bordo - mavili takım, 2009 - 2010 sezonuna ise galibiyetle girmek istiyor. Yeni sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık maçında yenilgi yüzü görmeyen ve aralarında Standard Liege ve Bochum gibi güçlü takımlarında bulunduğu rakipleri karşısında 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek adından söz ettiren bordo - mavili takımda teknik direktör Hugo Broos'un da takımına olan güveni tam. Söz konusu hazırlık maçlarında 17 gol atmasına karşın kalesince sadece 3 gol gören Trabzonspor'da Gineli futbolcu Yattara dışında da ciddi bir eksikte bulunmuyor.

Sivasspor maçıyla bordo - mavili takımın başındaki ilk resmi maçına da çıkacak olan Belçikalı teknik direktörü Hugo Broos, "Takımıma fazlasıyla güveniyorum. Bu maç farklı olacak" dedi. Broos, bu maçın taraftarlar için ne anlamlar içerdiğini bildiğini de ifade ederek, "Sahada kazanmak için savaşan ve istediğini koparmak için ne gerekiyorsa yapan bir takım olacak. Bazı eksiklerimiz vardı ve onları gidermek için yoğun şekilde çalışacağız. Gerek hücum, gerekse savunma bütünlüğü anlamında önemli aşamalar kaydettik. Bizi Hollanda'da, Almanya'da, Belçika'da ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yalnız bırakmayan 12. adamımızın Sivas'ta da yanımızda olacağına inanıyorum. Maça kadar önümüzde uzun bir süre var. Bu süre zarfında kafamdaki 11'i şekillendireceğim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER