Gündem
  • 17.5.2008 05:46

'BULUNDUĞUM YERE NAMUSUMLA GELDİM!..'

Son dönemde oyunculuktaki başarısı ve aldığı ödüllerle adını sıkça duyuran Fadik Sevin Atasoy, bulunduğu yere namusuyla geldiğini söyledi. Şans eseri bir yerlere gelmediğinin altını çizen Fadik Sevin Atasoy, bulunduğu noktaya gelebilmek için çok sabrettiğini ve çok çalıştığını vurgulayarak şöyle devam etti:

"Çabalarken hayal kırıklıklarım da oldu. Ancak asla yıkılmadım. Yaptığım işe yüreğimi koyuyorum, aşkla, namusumla, dürüst bir şekilde çalışarak bulunduğum yere geldim." Maalesef bizim ülkemizde iki göz süzme, bir dudak titretmenin oyunculuk olduğu sanılıyor" dedi.

MÜTHİŞ BİR DUYGU

Son olarak Mahsun Kırmızıgül ile birlikte katıldığı Houston Film Festivali'nde, filminin 'En İyi Yabancı Film' seçilmesinin gururunu yaşadığını söyleyen genç sanatçı, "Türkiye'nin sesini yurtdışında duyurmaın müthiş bir duygu olduğunu söyledi.

 
 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:07

İLGİLİ HABERLER