ANKARA - Çorbacıoğlu, CHP''li 12 milletvekili ve görevden alınan bazı il başkanları ile birlikte TBMM''de basın toplantısı düzenledi.
Çorbacıoğlu son 3 yılda toplumun temel sorunlarına çözüm bulunamadığını, işsizlik, tarım, özelleştirme, eğilim ve yatırım gibi ana konularda önceki durumdan daha geriye düşüldüğünü savunarak, sorunların toplumsal bunalıma dönüştüğünü ifade etti. Çorbacıoğlu şöyle devam etti:
''''Daha önce yapmış olduğumuz çağrıları önemsemeyen parti yöneticileri on yıllardır partiye emek vermiş olan partililerimizi tarihimizde hiç görülmedik bir biçimde hukuk dışı yollarla tasfiye etmektedir. Delege seçimleri, yapılacak olan kurultaya yönelik olduğundan, mevcut yönetime karşı olan hiç kimseye hayat hakkı tanınmamakta, parti içi barış ayaklar altına alınmaktadır.''''
Bir gazetecinin, ''''Sözcülüğünüz önümüzdeki süreçte genel başkan adaylığına dönüşecektir herhalde. Ancak Kurultay sürecinde yaşanan bu olumsuzluklar şansınızı azaltmıyor mu?'''' sorusunu Çorbacıoğlu, ''''Bizim bir hedefimiz var. Bu partide yanlış giden bir şeyler var ve biz onları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Şansımızın az ya da çok olması bu süreci yaşamamıza engel olamaz. Kaldı ki kurultay sürecinde yaşanan tüm olumsuzluklara karşın büyük bir iddia ile yola çıkıyoruz'''' diye yanıtladı.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:18