ERBAKAN HOCA: GEREKEN AÇIKLAMAYI GEREKEN YERDE YAPACAĞIM
KAYNAK : Haber Vitrini
DEVLET ARIK
ANKARA- Erken seçim kararının alınmasının ardından tatilini yarıda keserek Ankara'ya dönen kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Altınoluk dönüşü cuma namazını Hamidiye Camii'nde kıldı.
Bazı SP milletvekilleriyle birlikte SP Genel Merkezi bahçesinde bulunan Hamidiye Camii'nde cuma namazı kılan Erbakan, cami avlusunu dolduran partililer tarafından uzun süre alkışlandı. Erbakan, uzun kuyruklar oluşturan partililere el öptürdü. Cami avlusunu dolduran vatandaşlar, 'Mücahit Erbakan', 'Efsane Başbakan, seni özledik', 'Türkiye yanıyor, Erbakan'ı arıyor', 'Sevgi, kardeşlik, Erbakan'da birleştik', 'Başbakan Erbakan' ve 'Hocam insanlık sizi bekliyor' şeklinde slogan attı. Erbakan'a, namaz sonrasında ayrıca bir buket çiçek hediye edildi.
Daha sonra gazetecilerin sorularıyla karşılaşan Erbakan, ''Bağımsız milletvekili adayı olacağınızı ne zaman açıklayacaksınız?'' yönündeki bir soruya, "Gereken açıklamayı, gereken yerde yapacağım. Cumanız mübarek olsun" karşılığını verdi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:45