
FIRAT DÜELLOYA İSTİFA MEKTUBUYLA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat Kılıçdaroğlu ile, tartışmasının bir siyasetçiye yakışır bir üslupta geçeceğini ifade ederek, "İkimizde siyasetçiyiz. Birileri düello yahut çok sert kırıcı tartışma beklentisi içinde olabilir. Hayal kırıklığına uğrayacaklardan şimdiden özür diliyorum." dedi.
Fırat, bu tartışmaya imkan tanıyan Kılıçdaroğlu'na ve Dündar'a teşekkür etti.
Fırat Kılıçdaroğlu'nun iddilarına şöyle cevap verdi.
"Ben Sayın Kılıçdaroğlu'na muhbir demedim müfteri dedim. İkisi çok farklı şeyler. Bu ayrıntı önemli. Önce bu düzeltmeyi yapmak durumundayım.
Ben buradan Kılıçdaroğlu'na bir şey söylemek istiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği şey şu. Ben her vatandaş gibi yasal şikayet hakkımı kullanmışım. Kılıçdaroğlu, elindeki belegelerin sadece beli bir bölümünü okuyor. Kendilerine vereceğim şu mahkeme kararını etaylarıyla okurlarsa daha iyi bilgi sahii olacaklardır. (Fırat yanında getirdiği mahkeme kararını Kılıçdaroğlu'na verdi)
FIRAT: BURADA İSTİFA MEKTUBUMU VERİRİM
Ben şikayet etmişim şu olmuş bu olmuş bu önemli değil. Asıl ben ne ile itham ediliyorum. Hayali ihracat yapmakla itham ediliyorum. Önce Sayın kılıçdaroğlu bu konudaki iddiasını ispat etsin. Sayın Kılıçdaroğlu ispat ederse ben istifa mektubumu burada kendisine vereceğim. Meclis Başkanlığı'na kadar götürme zahmetinde bulunurlar umarım."
AYRINTILAR GELECEK
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:57