Kesik baş cinayetinin zanlısı yakalandı!..
DİYARBAKIR Sanayi Sitesi'nde 4 mart günü başı kesilerek öldürülen site bekçisi Veysi Tekin cinayeti 8 ay sonra aydınlatıldı. Bekçi Veysi Tekin’in cinayet şüphelisi olarak, kendisi ile aynı bölgede bekçilik yapan iş arkadaşı E.O. tutuklandı.
Yaklaşık 8 aydır araştırmalarını sürdüren ekipler, görgü tanığı bulunmayan Tekin’in katiline ulaşmak için olay yerinden binlerce delil topladı. Birçok kişiyi sorguya ve takibe alan polis Tekin’in çevresindeki herkesi inceledi. Polis edindiği bilgi ve deliller doğrultusunda Veysi Tekin ile aynı bölgede bekçilik yapan E.O.’yu birinci şüpheli olarak belirledi.
Gözaltına alınan E.O. emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyerek olayın detaylarını anlatmadı. Ancak polis, E.O.’nun olay yerinde bıraktığı kuvvetli delilleri de toplayarak savcılığa sevk etti. E.O., çıkarıldığı mahkemede de Veysi Tekin’i öldürmediğini ifade etmesine rağmen, eldeki delillere dayanılarak tutuklandı.
DHA
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:00