KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ÖZGENER'İ DESTEKLEME KARARI
İSTANBUL - Kulüpler Birliği Vakfı, 19 Ağustos'ta yapılacak başkanlık seçiminin gerçekleştirileceği Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Hasan Doğan'ın vefatından sonra vekaleten başkanlık görevine getirilen Mahmut Özgener'i başkanlık için destekleme kararı aldı.
Vakfın İstanbul'da Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde yapılan toplantının ardından bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, Hasan Doğan ile başlayan dönemin sürdürülmesinin futbolda istikrar adına son derece önemli olduğunu vurgulayarak, ''Atılan adımlar sürdürülmeli, konulan hedeflere ulaşılmalıdır. Bu düşünce ile Hasan Doğan'ın vefatı ile boşalan Futbol Federasyonu Başkanlığı için kulüplerimiz oy birliğiyle Mahmut Özgüner'i başkanlık seçiminde desteklemeye karar vermiştir'' dedi.
Toplantıya Turkcell Süper Lig'deki 3 büyükler dahil 15 kulübün başkanları katılırken, Trabzonspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüplerinden katılım olmadı.