Gündem
  • 27.12.2006 01:51

OJELİ ERBİL!..

Erkeklerin kadınları bakım konusunda sürekli eleştirmelerine aklını takan Elele dergisi ekibi, yeni sayısında ünlü erkekleri teste tabi tuttu. Ellerine ağda, oje, korse tutuşturulup bunları denemeleri istenen ünlüler, çekimin sonunda erkek olduklarına şükretti!

M. Ali Erbil: Oje bana göre değil

"Kadınların bakımlı olmaları her zaman tercihim. Ama bu kadınına bağlı tabii ki, kimi kadın vardır ki makyajsız da hoştur. Fakat ağdasız bir kadına hayatta tahammül edemem" diyen Mehmet Ali Erbil, oje sürmeye çalışırken çok sıkıldı: "Oje sürmek öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil! Pratiği olmayan için zor iş yani, sanat işi. Bir de ben hiperaktif olduğumdan benim hiç tarzım değil; öyle uzun soluklu durup da sürmek, kurumasını beklemek..."

Alp Kırşan: Çok canım yandı

Alp Kırşan, ağda yapmak zorunda kaldığı çekimlerde çok zorlandı ve sonunda erkek olduğuna şükretti: "Ağda daha sürerken dahi acıtıyor insanın canını. Sürdükten sonra bandı yapıştırma stresi başlıyor, yapıştırdıktan sonra çekme stresi. Kadın olsam yapacaktım tabii ki ama iyi ki erkeğim. Çok canım acıdı! Biz erkekler sabit acı olarak sünneti düşünürüz, ama kadınların bu acıları rutine bağlanmış, hayat boyu sürüyor. Onlar çok daha acıya dayanıklı."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER