
'ORGANİZE İŞLER' 23 ARALIK'TA VİZYONDA...
‘Vizontele’ ve ‘Vizontele Tuuba’ filmleriyle hasılat rekorları kıran Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı, hem yönettiği hem de başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Başak Köklükaya, Ebru Akel gibi birçok isim yer alıyor.
Bu arada Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan da ‘Vizontele Tuuba’dan sonra ikinci kez babasının filminde rol aldı. Film, Türkiye, Belçika, Fransa, İngiltere ve Avusturya’da 23 Aralık’ta, Almanya, İsviçre ve Hollanda’da ise 22 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.
Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Tolga Çevik gibi usta isimlerin rol aldığı, Garanti-Bonus ana sponsorluğunda çekilen film, Türkiye’de 225 kopya ile 430 salonda gösterime girecek.
/Hürriyet
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:39