ANKARA - SHP Genel Sekreteri Fikri Sağlar, sol ittifak yalnız kentlerin değil, ülkenin de çehresini değiştireceğini belirtti.
Sağlar, yaptığı yazılı açıklamada, sol birlikteliği büyük bir heyecanla yaşama geçireceklerini belirterek, bu birlikteliğin, Türkiye'nin büyük değişiminin ilk adımı olacağını ifade etti.
Bu değişimi kentlerden başlayarak yaşama geçirme kararlılığında olduklarını belirten Sağlar, ''SHP olarak bugün, bütün toplumdan yükselen birleşme ve işbirliği çalışmalarını yaşama geçirme çabasındayız. Bu çabaların halkımızdan büyük destek aldığını görmekteyiz. Bütün cumhuriyetçi, demokrat ve solcuların bu süreçte birleşmeleri ve ortak hareket etmeleri halkımızın tek beklentisidir.
SHP sadece parti ve kişilerin biraraya gelmesi için çalışmamaktadır. Yeni bir kent ve kentlilik anlayışının oluşturulmasının programını hazırlayan SHP, 29 Mart'tan itibaren bunu yaşama geçirme kararlılığındadır. Sol ittifak yalnız kentlerimizin değil, ülkemizin de çehresini değiştirecektir.'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:29