Gündem
  • 15.10.2008 05:13

'SOYUNMAYACAKLARSA GİTSİNLER EVLERİNDE OTURSUNLAR!..

'Mum Kokulu Kadınlar' filminde soyunduğu için eleştirilere maruz kalan Hande Ataizi, soyunmayı problem eden oyuncular için 'O zaman gitsin evlerinde otursunlar' dedi.
NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Hande Ataizi, sinemada soyunmaktan çekinmeyeceğini ifade etti.
Ataizi, konservatuarlı bir oyuncu olarak çıplaklığın kendisi için bir sorun olmayacağını belirterek "2008 yılında bu konuşulmamalı. Sonuçta ben konservatuarda oyunculuk eğitimi aldım. Biz o zaman toplumun başka bir tarafına geçiyoruz en azından" dedi.
Eğitimli olmalarına rağmen sinemada soyunmaktan yana tavır alan bazı oyuncuları da eleştiren Hande Ataizi, "O onların problemi. Oyunculuk başka birşey. Bunları problem eden insan o zaman oyunculuk yapmasın gitsin evinde otursun" diye konuştu.
Bu zihniyette çok insan var
Hande Ataizi, sinema sektöründe adını ilk kez duyurduğu 'Mum Kokulu Kadınlar' filmindeki çok konuşulan sahneleri için "Ben cesaret olarak da bakmadım. Rolüm bunu gerektirdiği için ben de zaten çıplaklığı mevzu bile etmedim. O kadar kameraman yönetmen, açıkçası ben orada çıplaklık olarak dahi görmedim" şeklinde konuştu.
Yasemin'in Penceresi programına konuk olduğunda yaşadığı bir olayı aktararak bazı oyunculara mesaj göndermeyi de ihmal etmedi:
"Mum Kokulu Kadınlar filminde çalıştığım kameraman geldi. Orada dedi ki çok enteresan, "Valla böyle resmen soyundu"! Halbuki ben orada rolüm onu getirdiği için aklıma bile gelmedi. Ama işte zihin kötü olunca herşeye çekilebiliyor...Bu zihniyette olan insanlar maalesef bütün sektörlerde var. Yaratıcılığı köreltiyorlar. O yüzden bizden doğru dürüst işler çıkmıyor. O yüzden kolunu nereye koyacağını bilemeyen bir toplumuz. Dans edemiyoruz, sevişemiyoruz, herşeyimize yansıyor bu katılık. Bari iyi oyuncular yapmasın, bunu mevzu etmesin"
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:24

İLGİLİ HABERLER