SP'Lİ KAZAN AK PARTİ'LİLERİN YUVAYA DÖNDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
ÇORUM - Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, AK Parti'nin geçici rüzgarına kapılanların, pişman olduklarını öne sürerek, ''Milli görüşte yuvaya dönüş başladı'' dedi.
Kazan, Saadet Partisi'nin yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemek üzere geldiği Çorum'da düzenlediği basın toplantısında, hükümeti eleştirdi.
Yerel seçimlerle birlikte genel seçimlerin de yapılmasını beklediklerini, ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun siyasi bir kararla bu imkanı ortadan kaldırdığını vurgulayan Kazan, genel seçimler için tarih belirlenmemesine tepki gösterdi.
SP olarak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını, bir hafta içerisinde 41 ilde aday belirleme çalışması yaptıklarını söyleyen Kazan, ''Bir haftada yaptığımız çalışmalar sırasında kardeşlerimiz mahcubiyetle yanımıza gelerek, hata ettiklerini ve yeniden bizimle çalışmak istediklerini söylediler. Hala iktidarı destekleyenler, bekleyelim-görelim diyenler de var tabi. Ancak ne kadar beklerlerse beklesinler görülecek bir şey yok. Bu iktidarın ne yapacağı seçim öncesinden belliydi zaten'' diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:53