Spor
  • 3.10.2008 04:16

7 EKİM'DE DEVLER BİZİ BEKLİYOR...

7 Ekim'deki kura çekiminde Sarı-Kırmızılı temsilcimizi zayıf olduğu kadar güçlü rakipler de bekliyor. 1. torbada Milan, Sevilla, Schalke ve Stuttgart dikkat çekiyor.
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında dün gece Bellinzona'yı Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 yenerek adını UEFA Grupları'na yazdıran Galatasaray, şimdiden 7 Ekim'de İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurayı beklemeye başladı. Bu kuraya 3. torbadan katılacak olan Sarı-Kırmızılıları hem kolay hem de zor rakipler bekliyor. Kurada toplam 5 torba olacak. Özellikle 1. tordada yer alan takımlar son derece dikkat çekici. 1. torbada Milan, Sevilla. Schalke ve Stuttgart UEFA Kupası'nın en iddialı takımları arasında gösteriliyor.
HER TORBADA GÜÇLÜ TAKIM VAR
Galatasaray'ı 2. torbada da zor rakipler bekliyor. Ajax ve ve Kayserispor'u safdışı bırakan PSG, 7 Ekim tarihindeki kuraya 2. torbadan katılacaklar. 4. torbada ise nispeten zayıf rakipler bulunsa da İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'nın da bu gruptaki takımlardan birisini unutmamak gerek. Bu yüzden Galatasaray'ın çekeceği kura büyük önem taşıyor. Çünkü Sarı-Kırmızılı ekip hem çok güçlü, hem de oldukça zayıf bir gruba düşebilir. Torbalardaki rakipler bunu işaret ediyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER