Spor
  • 5.9.2010 03:26

ALEX İLE AYKUT ARASINDA ATAŞMA VAR!.. ASIL PATRON BENİM

 Olay adeta karşılıklı atışmaya dönüştü."Kararlarıma uyacak" diyerek Alex'e "Patron benim" mesajı veren Kocaman'a, Brezilyalı yıldızın yanıtı gecikmedi. Hocasının açıklamalarından rahatsız olan kaptan, bir dost sohbetinde "Asıl patron benim" imasında bulundu.

Alex'in, söz konusu sohbet ortamında arkadaşlarıyla şu görüşleri paylaştığı öğrenildi: "Fenerbahçe'de 7. sezonumu yaşıyorum. Rakamlarım ortada. Hâlâ forması en çok satılan oyuncu benim. Daum'la, Zico'yla, Aragones'le çalıştım ve hepsine saygı duydum. Aykut Kocaman'a da saygım büyük. Ama onun da bana saygı duyması lazım, çünkü bunu hak ediyorum. Her işte bir patron aramaya gerek yok. Ama bu şartsa futbolda bakmanız gereken yer bellidir. Sahaya bakacaksınız."

KOCAMAN NE DEMİŞTİ?
"Benim hiçbir oyuncuma karşı ön yargım, insani olarak hiçbir problemim olmaz. Alex'in sitesinden yaptığı açıklamayla ilgili hangi görüşlerime katılmadığını bilmiyorum. Herkes aynı görüşte olmayabilir. Ama ben karar vericiyim, oyuncularımın benim kararlarıma her zaman katılmalarını bekleyemem. Ama benim kararlarıma uymak ve saygı göstermek zorundalar."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:49

İLGİLİ HABERLER