Gündem
  • 7.7.2008 03:00

CEYDA DÜVENCİ'DEN ESKİ AŞKINA SIKI ÖNLEM!..

İşadamı Engin Akgün ile önceki akşam baba evinde nişanlanan Ceyda Düvenci'nin sıkı güvenlik önlemleri alması, 'Eski aşkı İsmail Hacıoğlu'ndan korkuyor' şeklinde yorumlandı.
Genç oyuncu İsmail Hacıoğlu ile uzun soluklu bir ilişki yaşayan hatta ayrılmalarına rağmen eski sevgilisinin evini bastığı haberleriyle gündeme gelen Ceyda Düvenci dün nişanlandı... Yaklaşık 1.5 aydır işadamı Engin Akgün ile birlikte olan genç oyuncunun babasının Koşuyolu'ndaki evinde yapılan tören için geniş güvenlik önlemlerinin alınması dikkat çekti.
KORUMALAR KUŞ UÇURTMADI
Ağustos ayında Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturmayı düşünen çift basına görüntü vermezken, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Korumaların kuş uçurtmadığı nişanda tatsızlık çıkmaması için büyük çaba harcandı. 
Düvenci'nin babasının balkonda barbekü yaptığı gecede çiftler, "Çok mutluyuz, ölene kadar birlikte olmayı diliyoruz" dedi. Ünlü oyuncunun kuzeniyle arkadaş olan Akgün iki yıldır Düvenci'yi gizliden gizliye seviyor ancak duygularına karşılık alamadığı için susuyormuş. Bu aşkta ilk önemli adımı atan çifte kumrular, arayı fazla açmadan ağustos ayında Esma Sultan Yalısı'nda evlilik planları yaptıklarını belirtti. Düvenci ‘nazar değer’ gerekçesiyle fotoğraf çektirmedi.

TAKVİM

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER