Gündem
  • 4.6.2007 13:47

FERHAT GÖÇER: İBRAHİM TATLISES’İ DESTEKLEYECEĞİM

Mardin Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen SineMardin Film Festivali kapsamında sanatçı Ferhat Göçer, 2 Kasım Stadyumu’nda yaklaşık 20 bin kişiye konser verdi. Mardin’de kendisini gösterilen ilgiden büyük memnunluk duyan Göçer, “Böyle muhteşem bir kalabalığı unutmayacağım. Beni bağrınıza bastığınız için teşekkür ediyorum'' dedi.
      Konserden sonra gazetecilerin İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’dan bağımsız millevekili adayı olmasına ilişkin sorularını yanıtlayan Göçer, “İbrahim Tatlıses benim canım, her şeyimdir. Şanlıurfa’ya giderek onu destekleyeceğim. Onun TBMM’ye gitmesi bizim sanatsal yapılarımızda çok büyük önem taşıyacaktır. Çünkü o birleştirici, insanları seven bir yapıya sahiptir. Bizlerinde artık küfürle değil, biribirimize hoşgörüyle bakmamız gerekir. Artık insanların biribirine kenetlenmesi ve bu güzelim ülkemizde hoş görüyü yaygınlaştırmak gerekir'' diye konuştu.
      Mardinli hayranları Göçer’le hatıra fotoğraf çektirdi. Kentin maskotu haline geen 2.15 santimetre boyundaki Necmettiy Aktay, da fotoğraf çektirmek isteyince Göçer bir taburenin üzerine çıkmak zorunda kaldı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:23

İLGİLİ HABERLER