Spor
  • 17.1.2014 00:20

Galatasaray imza şovuna hazırlanıyor

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Alex Telles için tüm sorunlar aşıldı. Brezilyalı yıldız 1-2 gün içnde İstanbul'a gelecek.

Devre arasında kadrosunu takviye etmek isteyen Galatasaray, iki gündür KAP'a yaptığı açıklamalarla taraftarını memnun etti. Önce salih Dursun ardından da Basel forması giyen Endoğan Adil'i ile görüşmelere başlandığını duyuran sarı kırmızılı ekip, iki futbolcuyla da yarın resmi sözleşme imzalayacak. Galatasaray taraftarına bir müjde de Alex Telles'ten geldi. Sarı kırmızılı takımın uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Brezilyalı sol bek, yarın akşam İstanbul'a geliyor. Bu arada Endoğan Adil'in Türk statüsünde oynama ihtimali çok yüksek.

İmza şov hafta sonu
Brezilyalı futbolcunun bonservisi için gerekli banka teminatlarının yatırılmasının ardından Alex'in menajeri bir açıklama yaptı. Brezilyalı futbolcu, menajeri ve sevgilisi yarın akşam Türkiye'de olacak. Galatasaray'ın en geç cumartesi günü üç oyuncuyla birlikte Hajrovic'in de olduğu bir imza şov yapması bekleniyor. Galatasaray'da Riera'nın sözleşmesinin dondurulması, Dany'nin de elden çıkarılması bekleniyor. Bruma'nın sözleşmesinin dondurulmasıyla birlikte Amrabat'ın kadroda kalabileceği de gelen haberler arasında.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:26

İLGİLİ HABERLER