Spor
  • 12.8.2009 02:44

GRYGERA'NIN İŞİ YARIN TAMAM...

Fenerbahçe'de stoper transferi için son düzlüğe girildi... Sarı-Lacivertli yönetimin 24 saat içinde mutlu sona ulaşmayı hedeflediği ve Asbaşkan Ali Yıldırım'ın bugün İtalya'ya gideceği öğrenildi. Yıldırım'ın Milano'da önce Diego Lugano ve menajeri Christian ile bir araya geleceği belirlendi. Bir türlü imzaya yanaşmayan Uruguaylı yıldıza son bir teklif yapılacağı ve anlaşma zemini aranacağı ifade ediliyor.

LUGANO: BİR TAKIMLA ANLAŞTIM
Radio Globo'ya konuşan Lugano, "Avrupa'dan bir kulüple anlaştım ve pazar günü sözleşme imzalayacağım" ifadesini kullandı. Uruguay ve İtalyan basını bu külübün çok büyük bir olasılıkla İtalyan ekibi Lazio olduğunu belirtti. Eğer Lugano'yla yapılan görüşme birkez daha olumsuz sonuçlanırsa rota Juventus'ta forma giyen Zdenak Grygera'ya çevrilecek.

JUVENTUS KABUL EDECEK
Çek oyuncuyla daha önce anlaşan Asbaşkan Ali Yıldırım'ın Juventus'la masaya oturacağı ve Grygera'nın bonservisini alacağı öğrenildi. Bonservis için 6 milyon Euro isteyen İtalyan kulübünün, Fenerbahçe'nin önceki gün yaptığı 5 milyon Euro'luk teklifi kabul edeceği gelen haberler arasında.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER